Reklameparaply få dit budskab ud hvor det sker

Vil du forene god reklame med gedigen kvalitet, kan du nu bestille en paraply med en tekst eller et logo på. Og når vi lægger vægt på en kvalitetsparaply i forbindelse med reklame skyldes det, at der er så mange reklameparaplyer af en dårlig kvalitet. Det er forståeligt nok et område, hvor du ønsker at skære ned på dine omkostninger til reklame, men pas på, at du ikke køber katten i sækken. Det kan ende med, at du snyder dig selv! Prøv at forestille dig, at du giver dine kunder billige paraplyer med dit brand på – og det første, der sker næste gang den potentielle kunde bruger den billige paraply, er at den opgiver ævred på grund af et vindstød. Pludselig står hun der i regnvejret med en paraply med samtlige stivere lodret i vejret. Hun bliver plaskvåd. Hvad tror du? Vil hun sende dig og dit firma en venlig tanke, eller vil hun ønske dig hen hvor peberet gror? Hvis du i stedet hvad valgt en kvalitetsparaply hos os, og havde fået sat dit brand på den, kunne det jo være, at hun ville sende dig en venlig tanke i stedet og huske dig og din virksomhed.

Reklame foregår på mange måder. Det er almindeligt kendt blandt erhvervsdrivende, at en paraply med ens logo på vil blive set af rigtigt mange i det offentlige rum – på gaden, på golfbanen, til open air koncerten, på stadion – kort sagt overalt, hvor det lunefulde danske vejr sætter ind og åbner for himlens sluser.

Hos Paraplybutik har vi i vores paraplyshop et væld af forskellige paraplyer. Vi sælger en af de største paraplyer man kan forestille sig, vi sælger bryllupsparaplyer, florlette feminine paraplyer, små teleskopparaplyer, aerodynamiske paraplyer, den klassiske paraply for en gentleman, paraplyer i alle farver – you name it. Og hvorfor så ikke udnytte det potentiale, der ligger gemt i kvalitet og god reklame på en gang?

Her er hvad du skal gøre:

  1. Du går ind på vores hjemmeside https://www.paraplybutik.dk/produkt-kategori/paraplyer/
  2. Nu kan du sidde i ro og mag og finde den paraply, du vil have dit logo eller brand trykt på. Det afhænger selvfølgeligt af, hvilken branche du er i. Sælger du sportsartikler eller golfudstyr giver golfparaplyen sig selv. Er det feminin beklædning er det en af vore feminine paraplyer. Skal du sprudle af farver for at vise folk, at du kører en sprælsk forretning er der farver nok – enkeltfarvede eller flerfarvede paraplyer.
  3. Fortæl os om størrelsen af det du vil have trykt på paraplyen. Fortæl os om dine ønsker til farve og stil. Vi er til rådighed med vejledning.
  4. Fortæl os hvor hurtigt du ønsker trykket leveret. Hos os betyder langsom levering en billigere pris for det bestilte
  5. Og frem for alt skal vi selvfølgeligt vide, hvor mange paraplyer du vil have leveret.

Som vi siger i Odder er der noget royalt ved at handle med os. Navnet Paraplybutik fortæller dig, at nok er vi ikke leverandører til det kongelige danske hof, men det royale har taget bopæl hos os alligevel. Vi har det fornødne e-mærke, hvilket garanterer dig,at vi sætter en ære i at opfylde købeloven!Færdes du på face book eller trust pilot får du øje på os. Tilfredse kunder ved det.

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.